Please, place your quick order here!
Artikelnummer Antal Article Name Pris Totalt  
Ta bort

Stolar / bord

 1. Solstol - blå

  En mycket bekväm stol som du kommer gärna att sitta i när dagen närmar sig mot sitt slut! Denna däckstol sticker ut bland alla andra modeller p g a sitt höga ryggstöd och armstöd som är av lackat trä. Stångarna består av aluminiumrör.

  Excl. moms: 722,65 kr Inkl moms: 859,95 kr
  Till Produkt
 2. Fäste/hållare till bordsplatta

  Detta fäste till bordsplattor är en mycket väl genomtänkt och funktionell produkt! Fästet är lämplig för bordsplattor i olika storlekar och är därtill av stabil och sjövattentålig alu-minium.

  Börjar på: Excl. moms: 1 829,95 kr Inkl moms: 1 829,95 kr

  Till Produkt
 3. Lagun
  Cockpitbord, salongbord med underdel, Lagun

  Det finns inget annat bord som är så flexibel som detta cockpitbord av Lagun! Du kan välja bland två olika storlekar (se tabell nedan, 70 x 42 cm och 85 x 50 cm). Därtill kommer att bordet kan vridas, svängas och även justeras i höjden. Kanon: bordet kan också installeras i kajutan eller cockpiten och är lämplig för alla båtstyper.

  Börjar på: Excl. moms: 3 289,95 kr Inkl moms: 3 289,95 kr

  Till Produkt
 4. Cockpitbord

  Cockpitbordet är perfekt för mindre cockpit och alla dem som gillar att ha plats. Med några handtag har man byggd upp det och man kan uppleva en trevlig kväll i hamnen. Tack vare ett Niro-fäste som är fällbart kan man smidigt fälla ihop bordet under seg-lingen och töja undan det i styrningståndet t ex.

  Börjar på: Excl. moms: 1 829,95 kr Inkl moms: 1 829,95 kr

  Till Produkt
 5. ARC
  Däckstol, regissörsstol, Modell „Deluxe“ ARC Marine

  Denna däckstol är av oljat och massiv teakträ och skulle kunna stå på ett kryssningsfartyg tack vare det stiliga utseendet. Stolen är i en förstklassig design och av högvärdigt material och är en äkta ögonstickare tack vare glansiga Niro-beslag och lättskötta överdrag (antingen blåa eller beiga).

  Börjar på: Excl. moms: 3 489,95 kr Inkl moms: 3 489,95 kr

  Till Produkt
 6. Bord- 88 x 60 cm

  Fällbordet är en äkta ögonstickare (se kompassrosen på bordet) för alla vänner som favoriserar vattensport och kan användas ombord på båten, hemma eller på din Cam-pingsemester t ex. Fällbordet är funktionellt och hopfällbart och kan töjas undan med några enkla handtag.

  Excl. moms: 680,63 kr Inkl moms: 809,95 kr
  Till Produkt
 7. AWN
  Set med två fällstolar/ regissörsstolar plus fällbord

  Detta set består av ett fällbord och två bekväma fällstolar. Fördelar med dessa möbler: ser stiliga ut, är bekväma, kan rengöras mycket lätt och därtill går det hur lätt och fort som helst att fälla ihop möblerna och töja undan dem mycket platssparande.

  Excl. moms: 907,52 kr Inkl moms: 1 079,95 kr
  Till Produkt
 8. ARC
  Teakolja, Teakolja Plus ARC

  Denna teakolja är ett måste för alla som äger teakmöbler! Teakoljan Plus av ARC har jämfört med andra oljor många fördelar. Det är en blandning av traditionella oljor med en extra ingrediens som heter „white spirit“.

  Excl. moms: 163,82 kr Inkl moms: 194,95 kr
  Till Produkt
 9. AWN
  Hopfällbar pall

  Både ombord och hemma är den superpraktisk: fällpallen ur vår egna produktlinje på A.W. Niemeyer. Det går hur snabbt som helst att fälla upp eller ställa undan den.

  Excl. moms: 401,82 kr Inkl moms: 429,95 kr

  Delivery Time: 2-3 Tage

  Till Produkt
 10. AWN
  Fällbord - 8 kanter

  Detta stiliga hopfällbara träbord är perfekt att ha på båten, hemma på balkongen eller altan och är dessutom en äkta ögonstickare. Bordet kan fällas ihop utan problem och töjas undan om man spontant behöver plats för någonting annat.

  Excl. moms: 453,74 kr Inkl moms: 539,95 kr
  Till Produkt
 11. Bordsfot, bordsben

  Detta bordsben är superpraktiskt då det går att anpassa till ditt salongbord och kan fäs-tas på bordets undersida tack vare två olika fötter (som finns också i vårt sortiment, se tabell nedan).

  Börjar på: Excl. moms: 879,95 kr Inkl moms: 879,95 kr

  Till Produkt