Please, place your quick order here!
Artikelnummer Antal Article Name Pris Totalt  
Ta bort

Stolar / bord

 1. Solstol - blå

  En mycket bekväm stol som du kommer gärna att sitta i när dagen närmar sig mot sitt slut! Denna däckstol sticker ut bland alla andra modeller p g a sitt höga ryggstöd och armstöd som är av lackat trä. Stångarna består av aluminiumrör.

  Excl. moms: 722,65 kr Inkl moms: 859,95 kr

  Delivery Time: 2-3 Tage

  Till Produkt
 2. ARC
  Teakolja, Teakolja Plus ARC

  Denna teakolja är ett måste för alla som äger teakmöbler! Teakoljan Plus av ARC har jämfört med andra oljor många fördelar. Det är en blandning av traditionella oljor med en extra ingrediens som heter „white spirit“.

  Excl. moms: 184,83 kr Inkl moms: 219,95 kr

  Delivery Time: 2-3 Tage

  Till Produkt
 3. Bord- 88 x 60 cm

  Fällbordet är en äkta ögonstickare (se kompassrosen på bordet) för alla vänner som favoriserar vattensport och kan användas ombord på båten, hemma eller på din Cam-pingsemester t ex. Fällbordet är funktionellt och hopfällbart och kan töjas undan med några enkla handtag.

  Excl. moms: 680,63 kr Inkl moms: 809,95 kr

  Delivery Time: 2-3 Tage

  Till Produkt
 4. ARC
  Däckstol, regissörsstol, Modell „Deluxe“ ARC Marine

  Denna däckstol är av oljat och massiv teakträ och skulle kunna stå på ett kryssningsfartyg tack vare det stiliga utseendet. Stolen är i en förstklassig design och av högvärdigt material och är en äkta ögonstickare tack vare glansiga Niro-beslag och lättskötta överdrag (antingen blåa eller beiga).

  Börjar på: Excl. moms: 3 989,95 kr Inkl moms: 3 989,95 kr

  Delivery Time: 2-3 Tage

  Till Produkt
 5. Cockpitbord

  Cockpitbordet är perfekt för mindre cockpit och alla dem som gillar att ha plats. Med några handtag har man byggd upp det och man kan uppleva en trevlig kväll i hamnen. Tack vare ett Niro-fäste som är fällbart kan man smidigt fälla ihop bordet under seg-lingen och töja undan det i styrningståndet t ex.

  Börjar på: Excl. moms: 2 119,95 kr Inkl moms: 2 119,95 kr

  Delivery Time: 2-3 Tage

  Till Produkt
 6. Lagun
  Cockpitbord, salongbord med underdel, Lagun

  Det finns inget annat bord som är så flexibel som detta cockpitbord av Lagun! Du kan välja bland två olika storlekar (se tabell nedan, 70 x 42 cm och 85 x 50 cm). Därtill kommer att bordet kan vridas, svängas och även justeras i höjden. Kanon: bordet kan också installeras i kajutan eller cockpiten och är lämplig för alla båtstyper.

  Börjar på: Excl. moms: 3 289,95 kr Inkl moms: 3 289,95 kr

  Delivery Time: 2-3 Tage

  Till Produkt
 7. Bordsfot, bordsben

  Detta bordsben är superpraktiskt då det går att anpassa till ditt salongbord och kan fäs-tas på bordets undersida tack vare två olika fötter (som finns också i vårt sortiment, se tabell nedan).

  Börjar på: Excl. moms: 879,95 kr Inkl moms: 879,95 kr

  Delivery Time: 2-3 Tage

  Till Produkt