Please, place your quick order here!
Artikelnummer Antal Article Name Pris Totalt  
Ta bort

Företaget

A. W. Niemeyer GmbH (AWN) är ett tyskt företag som säljer båt- och båtutrustning i lokala butiker och via postorder. Företagets grundades i mitten av 1700-talet och har utvecklats från att enkel järnvaruhandel till ett internationellt känt båtvarumärke. A.W. Niemeyer är ett av Hamburgs äldsta handelshus och har nu blivit ett av Europas största företag inom båt- och yachthandel.

Seglingskläder, fritidskläder och båttillbehör

Rätt kläder är ett viktigt tillbehör i båtsammanhang. Kläderna kännetecknas av vattentäta, vindtäta och motståndskraftiga egenskaper. Seglingsjackor och seglingsbyxor måste i första hand vara bekväma och praktiska. Samtidigt bör kläderna vara moderna och snygga. Detta är självklara krav när det gäller seglingskläder. I vårt sortiment finns kända varumärken som Musto och Marinepool som garanterar högsta kvalitetsstandard och stil. I kategorin Fritidskläder finns förutom vattenavvisande och trendiga softshelljackor även badkläder, shorts, eleganta blusar och skjortor för både dam och herr. Vi erbjuder passande marint mode som passar alla typer av väder och vind; i AWN-butiken hittar du allt inom båtmode samt båt- och yachttillbehör.

Teknik och utrustning

AWN onlinebutik erbjuder högkvalitativa båttillbehör inom säkerhet, teknik ombord, navigation och båtvård. Vi erbjuder ett stort urval av fendrar samt diverse ankare, passande presenningar och bottenfärg. Fendrar och ankare

garanterar att båten skyddas. En bra presenning skyddar båten och erbjuder nödvändig komfort. Regelbunden applicering av bottenfärg förlänger båtens livslängd. AWN onlinebutik erbjuder dessutom ett stort utbud av utombordare - ett mycket viktigt båttillbehör. Tillförlitliga och bränslesnåla Honda-motorer samt lätta och kraftfulla Mercury-motorer säkerställer stor körglädje. Modeller som Minn Kota och Torqeedo är dessutom mycket miljövänliga eftersom de är utrustade med elmotorer.

Båt- och yachttillbehör för din säkerhet ombord

Säkerheten ombord är A och O inom båtvärlden. AWN onlinebutik erbjuder ett brett sortiment av båts- och yachttillbehör som garanterar säkerhet ombord. Flytvästarna är ett oumbärligt båtstillbehör. Flygvästar bör bäras vid exempelvis sjögång. Småbarn bör alltid bära flytväst. AWN erbjuder ett brett sortiment av bekväma och högkvalitativa flytvästar för vuxna, barn och husdjur ombord. Förutom flytvästar omfattas vårt sortiment av viktiga båttillbehör för att upprätthålla säkerheten ombord. Dessa inkluderar livräddningsutrustning som räddningslinor, nödsignaler, brandsläckare och livbälten. Säkerhetssortimentet kompletteras av flaggor, livbåtar och förbudsskyltar.

Komforten ombord

AWN onlinebutik fungerar som en partner ombord och berikar ditt båtliv med lång erfarenhet av innovativa och bekväma lösningar. Ett mångsidigt urval av bekväma båttillbehör för båtar och yachter samt hög kvalitet förvandlar din båt till en plats av välbefinnande. Urvalet omfattas av produkter för sovkomfort, solsegel för angenäm skugga, klappbord av högkvalitativ teak och båtkuddar med trevlig sittkomfort.

Över 300 kvalitetsvarumärken

Du hittar ett brett urval av kvalitetsvarumärken för båt- och yachttillbehör i vårt onlineshop med allt från vårt eget varumärke AWN till Musto och Honda. Ett sortiment med över 300 varumärken gör att du säkert hittar det du letar efter. Varje varumärke har speciella egenskaper och enskilda sortimen för att bidra till att möta individuella behov.

Seminarier för skeppare och nyfikna

AWN Skipper Academy erbjuder seminarier om korrekt förhållningssätt och åtgärder i olika risksituationer (medicin ombord, brandbekämpning ombord på yachter). Vi erbjuder också allmänna seminarier om olika ämnen som elektrisk navigation och radar samt väderkunskap där seminariedeltagarna har möjlighet att lära sig ny, praktisk know-how.